Panikångest

Upplagt: 2013-10-31 Kl. 23:48:05 · Kategori: Boring feelings · Kommentarer: 0
Hittade weekendbagen jag skrev om tidigare! 500 kronor fattigare, men satan vad värt! Nöjd, nöjd, nöjd, nöjd, nöjd!! Visar er den imorgon!
 
Men nu till en annan sak. Ni vet när man bara drar på sig kläder lite snabbt? Det blir mjukis, och man är oduschad, har fett hår och fult gammalt smink. Man är så jävla ofräsch helt enkelt. Det var jag idag. Skulle ju bara till sportaffären precis innan stängning, skulle nog inte träffa på någon där tänkte jag.
 
Hur jävla fel jag hade.
 
Personen jag minst av alla ville träffa på. Personen som jag tänkt på varje dag det senaste. Personen som jag mot min vilja saknar. Personen som sa upp allt som hade något att göra med mig var där.
 
Mitt ex.
 
Hur kan det bli att man alltid träffat på såna man vill visa sitt bästa jag framför, när man är som äckligast?
Jag gick där i en avdelning med min stora väska som jag skulle gå och betala. När jag ser att det är en kille i min ålder som står och kollar på jackor. Självklart kollar man lite extra på den personen då? Jag saktar ner, hans ansikte är lite gömt bakom en ställning. Fortsätter kolla, ser hela hans ansikte. Ser att det är han.
 
Hela magen bara vände sig. Det var som att någon körde en näve rakt i magen på mig. Tankarna rusade i 180 km/h. Allt bara snurrade. Jag började må illa. Vände bort blicken. Skyndade på stegen. Fick stå i kö till kassan i fem långsamma minuter. Kastade blickar bort mot honom, för att hålla koll på att han inte kom mot mig. Ville bara spy. Fick betala. Kunde ta min påse med väskan i och gå ut. I made it.
 
HAN SÅG MIG INTE.
 
Ville jubla. Kan tacka gud för att jag gått från blont långt hår till brunt kort utan att ha uppdaterat det någonstans. Han kan inte ha känt igen mig. Eller så gjorde han det, utan att bry sig om mig? Eller ignorerat mig lika mycket som jag ignorerat honom? Hoppas han inte såg mig. Han får inte ha sett mig. Jag vill inte att han ska ha sett mig.
 
Väl utanför var jag tvungen att vänta på att bli upphämtad igen. Satte mig på en sten, så jag bara syntes efter dom gått förbi. Han kollade inte bak. Jag kollade på honom. Följde han med blicken ändå tills han hoppade in i sin brors bil och åkte iväg. Hoppades att han fortfarande inte sett mig. Men om han sett mig önskar jag att han hade sagt hej. Ville nästan att han skulle se mig. Det var ju mörkt. Det gjorde ju inget då? Fan att han inte såg mig. Han borde sett mig. Han borde inte ignorerat mig. Han borde hälsat. Han borde pratat med mig. Han borde ha kramat om mig. Han borde ha brytt sig.
 
Nu vill jag bara skicka iväg ett sms till honom med texten "I miss you".

Short nails

Upplagt: 2013-10-31 Kl. 23:06:13 · Kategori: Hair · Nails · Face · Beauty · Kommentarer: 0
Gelenaglar på mina vanliga naglar.. Efter allt lim och borttagning av tippar så är dom sjukt tunna och flikiga. Förstörda med andra ord! Så detta får funka, behöver ju inte vara rädd för att jag ska tappa en nagel på resan nu då!
 
Mina skillz på att måla naglar är inte sådär jättestora, så ni kan ju se bort allt som är utanför och sådär.
 

Foliefingrar

Upplagt: 2013-10-31 Kl. 15:31:00 · Kategori: What I'm doing · Kommentarer: 1
Sitter och tar av mina failade naglar... Gör nya ikväll, utan tippar...
 

Berta Karlsson

Upplagt: 2013-10-31 Kl. 13:34:19 · Kategori: Bloggdesign · Kommentarer: 1
Gjorde en design till Berta Karlsson. Hon ville ha en liknande som jag gjorde till Madeleine. Så så fick det bli! Ni kan kolla in hela på hennes blogg Bertakarlsson.blogg.se!
 

You will always have yourself

Upplagt: 2013-10-31 Kl. 13:25:04 · Kategori: Allmänt · Kommentarer: 0
Idag känns allt mycket bättre! Så himla skönt. Det är jobbigt med alla downdagar som kommer allt för ofta nu för tiden... Mitt ansikte tycker också det, så fort jag börjar må sådär dåligt så blir mitt ansikte bombat med finnar. Speciellt under näsan och runt munnen och ner på hakan. Så nu ser jag hemsk ut igen, men today that won't stop me!

Ska försöka få skjuts till en sportbutik, såg en väska där för ett tag sen som jag tänkt köpa. En weekendbag! I'll keep you updated on that...

#True

Upplagt: 2013-10-31 Kl. 11:24:00 · Kategori: Boring feelings · Kommentarer: 0

Cheap outfit - H&M

Upplagt: 2013-10-31 Kl. 08:41:00 · Kategori: Random pics · Kommentarer: 1
 

Så dagen varit idag

Upplagt: 2013-10-31 Kl. 01:21:48 · Kategori: Boring feelings · Kommentarer: 0
Hoppas på bättre imorgon. God natt!

Skåne skåne skåne SKÅNE!!!

Upplagt: 2013-10-30 Kl. 21:24:43 · Kategori: Allmänt · Kommentarer: 1
På fredag ska jag få åka till skåne igen. På fredag ska jag få åka till skåne igen. På fredag ska jag få åka till skåne igen. På fredag ska jag få träffa världens bästa. På fredag ska jag få åka till skåne igen. PÅ FREDAG SKA JAG FÅ ÅKA TILL FUCKING SKÅNE IGEN!!

Mitt i prick

Upplagt: 2013-10-30 Kl. 16:32:32 · Kategori: Boring feelings · Kommentarer: 1
When you actually have something good in your life and you’re always sick over the thought you aren’t good enough to have it…

Toppar från Nelly

Upplagt: 2013-10-30 Kl. 16:15:00 · Kategori: Clothes · Kommentarer: 2

Just keep it real

Upplagt: 2013-10-30 Kl. 15:02:00 · Kategori: Boring feelings · Kommentarer: 0

Jag känner mig så ensam

Upplagt: 2013-10-30 Kl. 13:21:26 · Kategori: Boring feelings · Kommentarer: 2
Som rubriken lyder. Jag känner mig så fucking jävla ensam. Min bästa vän som bor i Skåne är på behandlingshem. Där får hon inte ha mobil. Det ändå hon får är att vara vid en dator 15 minuter varje dag, och kanske ringa i 15 minuter några gånger i veckan. Jag får knappt prata med henne. Jag får inte prata med henne om alla mina problem som jag behöver prata om. Jag kan inte ringa upp henne när jag är ledsen för att få stöd. Jag får inte ha kontakt med min bästa vän som är min klippa. Som får mig att vilja fortsätta kämpa. 
 
Alla vänner jag hade förr har flyttat ifrån denna lilla skithålan, för att plugga i större städer. Men jag är kvar här. Den enda jag umgåtts med det senaste har sagt upp kontakten med mig. Varför? För jag inte ville vara mer än vänner. Ska jag vara tvungen att tvinga mig själv till att låtsas vara kär i någon för att få någon att umgås med? Tvingas till att ha sex med någon jag blir äcklad av? Är det vad som krävs?
 
En av dom som flyttade till en större stad för att plugga träffade jag igår. Hon hade precis gjort slut med sin kille som hon varit tillsammans med i 6-9 månader. Det är länge. Dom hade gått igenom så jävla mycket tillsammans, falska rykten som ledde till att soc och polis blev inblandat. På samma helg som hon gjorde slut med sin kille, åkte hon hem till en annan kille och låg med honom. Plus att hon sög av en till. Hon är 16 år. Är det så man gör nu för tiden för att passa in?
 
När vi sågs igår så kom hon på idén att vi skulle iväg på krök hos en av hennes tjejkompisar. Jag sket i att det kanske skulle bli för mycket att hantera. Åkte med ändå. Vi kom dit, det var två tjejer där. Jag kände mig obekväm. Tiden gick, en till tjej kom. Blev ännu mer obekväm. Dom pratade om att "det blir synd om någon inte får någon att sova med". Man skulle alltså para ihop sig med någon att "sova" med under kvällen. Sov man själv så var det mobbat. Det var synd om en. Där gick gränsen för mig, jag fick panik.
 
Jag skyllde på att jag inte mådde så bra, att jag var otaggad. Och så visade tjejen som jag åkte dit med vägen till tåget. Hon följde inte ens med mig dit. Jag trodde hon var min kompis? Fick smsa min syster så hon gav mig en vägbeskrivning till vart busscentralen låg. För min "kompis" brydde sig ju inte. Har inte ens fått ett sms där hon undrar om jag kom hem. För nej, det spelar ju ingen roll. Det är ju bara Elin.
 
 
Jag har en person i hela landet som jag kan lita på. Och henne får jag knappt prata med. Ska få träffa henne över helgen nu för första gången på ett halvår. Längtar.

Cheap outfit - Lindex

Upplagt: 2013-10-30 Kl. 12:54:00 · Kategori: Random pics · Kommentarer: 0
 

Daylight

Upplagt: 2013-10-30 Kl. 09:52:00 · Kategori: Allmänt · Kommentarer: 0
Skickar iväg ett sånthär schemalagt inlägg medans jag sover. Ville bara säga hej.
 
Hej.
 

Tonight is a bad night

Upplagt: 2013-10-29 Kl. 23:46:00 · Kategori: Boring feelings · Kommentarer: 1
God natt.
 
 
 
 

Nej vi körde inte

Upplagt: 2013-10-29 Kl. 21:45:27 · Kategori: What I'm doing · Kommentarer: 0
Inte ikväll.


Keep smiling, okay?

Upplagt: 2013-10-29 Kl. 21:44:00 · Kategori: Boring feelings · Kommentarer: 0
 
 
 
 
 

Nu kör vi

Upplagt: 2013-10-29 Kl. 19:51:12 · Kategori: What I'm doing · Kommentarer: 0

Fuck fuck fuck!

Upplagt: 2013-10-29 Kl. 15:40:30 · Kategori: What I'm doing · Kommentarer: 0
Har rörmokare och elektriker här hemma som ska fixa ny vattenkran eller något. SÅ TOALETTEN FUNKAR INTE OCH JAG MÅSTE VERKLIGEN KISSA!!
 
HELVETTE.
 

That's it

Upplagt: 2013-10-29 Kl. 15:26:34 · Kategori: Boring feelings · Kommentarer: 1
 
 
 
 
 

Erin jacket

Upplagt: 2013-10-29 Kl. 10:30:29 · Kategori: Allmänt · Kommentarer: 0
Ska till Göteborg en sväng imorgon (förhoppningsvis), och är sååå sugen på en mörkgrå Erin jacket från Gina tricot! Så snygg!? Bäst för dom att dom har den i butiken. WISH ME LUCK MOTHERFUCKERS.
 

Stormen Simone

Upplagt: 2013-10-29 Kl. 10:16:00 · Kategori: Allmänt · Kommentarer: 1
Bara jag som inte märkt av den? Bor väl förhoppningsvis för långt upp i landen. Inte för att jag bor i Norrland direkt, men bor sisådär en timme nedanför norska gränsen. Får väl hoppas den inte kommer hit upp då?
 
Hoppas mest på det eftersom vi har en anka som går omkring runt vår tomt. Den bor någon kilometer bort och tror inte ägaren är hemma. DEN KOMMER JU BLÅSA BORT!
 

New nails

Upplagt: 2013-10-28 Kl. 22:01:37 · Kategori: Hair · Nails · Face · Beauty · Kommentarer: 0
Tredje gången jag försökt mig på att göra dom själv med tippar och allt. Till och med första gången blev bättre än denna, hade för många lager med alltihop! Shit happens. Får leva med dessa tills på torsdag iallafall..
Och detta var den bra handen... Högerhanden ser kaos ut, kan visa när jag har tillräckligt med mod.


Cheap outfit - H&M

Upplagt: 2013-10-28 Kl. 16:13:18 · Kategori: Random pics · Kommentarer: 2
 

Regn, regn, moppetur och regn

Upplagt: 2013-10-28 Kl. 16:09:00 · Kategori: Allmänt · Kommentarer: 0
Ungefär så har min dag sett ut idag. Finns absolut inget att göra. Roligt lov.
 
Körde bort moppen till en verkstad för den skulle in på service, det är väl dagens händelse det. Ska fixa nya naglar senare med, hamnar väl på topp två.
 
Nej, nu är jag hungrig (top tre!!). Vi hörs amigos.

Godmorgon!

Upplagt: 2013-10-28 Kl. 11:11:02 · Kategori: Random pics · Kommentarer: 1

Madeleine Lindström

Upplagt: 2013-10-27 Kl. 23:55:00 · Kategori: Bloggdesign · Kommentarer: 6
Idag har jag suttit och knåpat på en design till en tjej som heter Madeleine Lindström. Vill ni kika på hela designen så kan ni klicka er in på Bymadde.blogg.se!
 
 
 
 
 

I min telefon

Upplagt: 2013-10-27 Kl. 22:22:00 · Kategori: Random pics · Kommentarer: 0
 


Paket från Bubbleroom

Upplagt: 2013-10-27 Kl. 22:05:00 · Kategori: Inköp · Kommentarer: 0
Var precis iväg och hämtade ut ett paket från Bubbleroom som jag beställde för ungefär exakt en vecka sen! Beställde två par lösögonfransar och bara dom fick en gigantisk låda inne i pås-paketet. Safety first.
 
Men sen blir man så jäkla arg(!!) när man får hem saker i en annan storlek än man beställt. Hallå, kolla varorna innan ni skickar iväg dom? Denna gången var det ett par vita jeggins med guldiga nitar på. På påsen så var det rätt storlek men byxorna i påsen var en storlek mindre. Ovärt. Och sen nu efter jag beställde dom så har priset sjunkit från 349 till 175 spänn?! MEN TACK SÅ HIMLA MYCKET.
 
Den gula tröjan sjönk också i pris efter att jag beställde den. Från 207 till 130 svenska riksdaler. Jävla cp pksdpfkoefpkf.
 
Länkar above om ni inte riktigt förstod det. Och ja, otroligt roligt att köpa en body som ska pressa in alla skavanker. När jag tog upp den ur förpackningen så var den som en xxxxs. Men då håller den ju in en del kanske. Vi får helt enkelt se.

Första gången är en bra början

Upplagt: 2013-10-27 Kl. 13:13:22 · Kategori: Hair · Nails · Face · Beauty · Kommentarer: 0
Första omgången med ricinolja. Ett helvette att få i det! Luktar kattmat gör det också.
 
 

Halft sömnlös natt...

Upplagt: 2013-10-27 Kl. 11:57:51 · Kategori: Allmänt · Kommentarer: 1
...i princip! Kunde verkligen inte somna igår, trots att jag tog 4 melatonin tabletter (brukar ta två), och det var vid halv ett. Fick nog vid klockan tre, så gick ner och tog två till. Men nä, inte hjälpte det. Tror jag kollade på klockan sista gången vid halv fem innan jag tvingade mig själv att sluta kolla på klockan och bara blunda! Onödig natt.
 

Well said

Upplagt: 2013-10-27 Kl. 01:17:00 · Kategori: Random pics · Kommentarer: 0
 

Det var på tiden!

Upplagt: 2013-10-27 Kl. 00:36:00 · Kategori: Hair · Nails · Face · Beauty · Kommentarer: 4
Åh fyfan, äntligen! Efter 3,5 TIMMAR(!!!!!!!) är alla slingor äntligen ute och alla tovor är utredda! Nu är jag i princip flintis känns det som.
Hårfärgen är ju i toppklass den med... Får vara ociviliserad tills på tisdag helt enkelt. Alternativt mössa! Fast jag har ingen mössa. Så det sket sig. Godnatt på er!

Ricinolja

Upplagt: 2013-10-26 Kl. 17:57:00 · Kategori: Inköp · Kommentarer: 1
Yes, nu har även jag inskaffat ricinolja! Idag ryker hårförlängningen och på tisdag drar jag till frisören och färgar håret brunt. Och eftersom mitt hår inte har lust att bli längre än till nyckelbenen av sig självt (kan man skriva så?) så kan det ju vara en hjälp på traven med lite skum olja!
Så nu provar vi, verkar ju funka olika för alla!
 
Före och efterbild kommer självklart!

Det värsta är ju att det stämmer!

Upplagt: 2013-10-26 Kl. 17:27:00 · Kategori: Allmänt · Kommentarer: 2
 
 
 
 
 
 
 
 

Gratis bloggdesign

Upplagt: 2013-10-26 Kl. 17:10:00 · Kategori: Bloggdesign · Kommentarer: 4
Då var det dags att sätta igång med gratis bloggdesigner igen eftersom det är rätt eftertraktat till och från!
Ett krav till att få en gratis bloggdesign är att din blogg ska ha varit aktiv i minst 3 månader. Vill inte sitta och göra bloggdesigner till bloggar som varit aktiva i sisådär 3 dagar för att sen raderas 5 dagar efter. Ni förstår nog varför!
 
En beställning på bloggdesign skickas till [email protected], och det jag vill att du skickar med i mejlet är:
Flera högupplösta bilder. Hellre för många än för få, så jag kan välja ut dem jag tycker passar bäst.
Färgtema.
Bloggadress.
Text i headern.
Inspriationskälla? Om du sett någon snygg bloggdesign och vill ha något i den stilen.
Egna idéer och önskemål.
 
Sen kan du självklart bara skicka bilder och att jag får fria händer till att skapa en design!
Designen kodar jag i en extern blogg där du får gå in och titta på den. Sen får du själv välja om jag ska sätta in den åt dig eller om du vill ha koderna skickade via mejl.
 
Hela designer gör jag endast åt blogg.se bloggar. Headers gör jag åt vilken bloggportal som helst, men skicka då med det måttet du vill ha på din header.
 
Enda kravet vid hel design är att jag får ha en liten bildlänk längst ner i menyn till min blogg (den ni ser i menyn här till vänster). Och vid beställning av endast header så har jag en liten text i ett hörn att det är jag som gjort den.  
 
Vi hörs!
 
 
För att kolla in designer jag gjort tidigare så kan du klicka dig in HÄR.